Schilderwerken Caractère - Steenstraat 37 - 8851 Koolskamp - 0475/31 27 01 - caractere1@telenet.be

You are here

Home

Maroc

Exotische schoonheid voor uw muren

Maroc is een decoratieve stuctechniek die u doet wegdromen van eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties. Samengesteld op basis van kalk en marmerpoeder geeft deze techniek een sober, zacht en fluweelachtig effect op binnenmuren. Maroc is het perfecte antwoord op de vraag naar een artisanale en back- to - nature afwerking, met een exotisch tintje er bovenop….

Maroc is een volledig minerale pasta die bestaat uit hydraulische kalk, marmerpoeders en minerale toevoegstoffen. Behalve het decoratieve aspect is de ruime toepasbaarheid van Maroc een grote troef.  Zo laat deze stuc zich ook op oneffen ondergronden, zoals glasvezel, perfect aanbrengen. 
Maroc is in heel wat ruimtes toepasbaar, zowel in privé- woningen als in exclusieve winkels of restaurants. Na afwerking met de speciaal ontwikkelde Maroc Finish kan Maroc eveneens toegepast worden in keukens of badkamers. 
Het kleurenpalet van Maroc is samengesteld op basis van natuurlijke pigmenten waardoor een scala aan authentieke naturelle kleuren ontstaat. Maroc is te verkrijgen in 30 kleuren, waaronder 15 meer klassieke tinten en 15 op en trendy kleuren. Elke kleur luistert naar de exotische naam van een prachtige Marokkaanse stad, zoals El Gara, Safi, Casablanca,…
Het hoeft geen betoog dat het plaatsen van Maroc vakmanschap vergt. Als u vragen heeft over een exclusieve decoratieve techniek of u welt hem zien schitteren in uw interieur,  neem dan gerust contact op met ons.
Eigenschappen bij de Maroc:
zeer hoge vulkracht en weinig krimp, dit maakt plamuren in veel gevallen overbodig. 
Het is een sobere en klassevolle afwerking met veel decoratieve mogelijkheden. 
De Maroc is ook bestand tegen water en goed onderhoudbaar. 
Troeven van de Maroc:
Mooie decoratieve afwerking met natuurlijke, artisanale look
Egaliseert oneffen ondergronden
Goed onderhoudbaar
Verkrijgbaar in een collectie van 30 prachtige kleuren
Uit : Boss Paints Paint Your Dream. 
 
Voor verdere info of voorbeelden, neem gerust contact op: caractere1@telenet.be of 0475/312701 
 
 
 
 
 


fotoalbum: 
X