Schilderwerken Caractère - Steenstraat 37 - 8851 Koolskamp - 0475/31 27 01 - caractere1@telenet.be

You are here

Home

Nestalgie

Authentieke warmte voor buiten 

 

We zijn steeds meer op zoek naar het pure, het authentieke, de kracht van de natuur. We willen echte nestwartme, maar niet langer alleen binnenshuis… Het nieuwe versysteem Nestalgie speelt perfect in op deze vraag en brengt de knusse warmte van weleer naar buiten. Nestalgie is een gevelverfsysteem dat alle troeven van kaleiverven in zich heeft. Het vullende vermogen en het korrelige, streperige effect van dit verfsysteem zorgen voor een buitengewoon levendige en naturelle look. Nestalgie staat voor een mineraal, authentiek uitzicht en geeft uw buitenmuren ongetwijfeld de esthetische meerwaarde die ze verdienen. En er is voor elk wat wils, want Nestalgie biedt verschillende afwerkingsmogelijkheden. ..

NESTALGIE PURE

Nestalgie Pure geeft een maximaal kalei effect. Met deze afwerking worden de voegen gevuld en krijgen uw muren naast een korrelig effect ook het typische bonte kalkuitzicht van kalei. Door de subtiele kleurnuances gaat uw gevel als het ware leven…

Nestalgie Pure is verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren. Deze kleuren worden uitsluitend gemaakt met minerale pigmenten. De kleurencollectie bestaat uit lichte kleuren en middentonen.

U kunt uw kleuren kiezen aan de hand van echte stalen. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor verdere uitleg.

 

NESTALGIE TENDRE

Nestalgie Tendre geeft een effen gekleurd, mat en mineraal uitzicht aan uw buitenmuren. Dit is de ideale oplossing voor wie wel het korrelige en vullende effect van kalei wil, maar liever geen kleurschakeringen op de gevel ziet…

Nestalgie Tendre is verkrijgbaar in maar liefst 15000 verschillende kleuren. Zowel lichte kleuren, middentonen als donkere kleuren zijn hier mogelijk.

 

Een kaleisysteem als Nestalgie wordt niet langer enkel met boerderijen geassocieerd. Door de toenemende vraag naar buitendecoratie en een gedurfder kleurgebruik op buitengevels, is Nestalgie ook perfect geschikt voor andere  bouwstijlen zoals pastoriewoningen, herenhuizen en zelfs nieuwbouwwoningen.

Nestalgie is een kwalitatief verfsysteem met een hoge watervastheid en buitenduurzaamheid in vergelijking met andere kaleisystemen. Nestalgie is daarenboven heel gemakkelijk aan te brengen met de speciale Nestalgie blokborstel.

Nestalgie

-> Authentiek, mineraal uitzicht

-> Verschillende afwerkingsmogelijkheden

-> Eenvoudig aan te brengen

-> Kwalitatief verfsysteem

Uit Boss Paints paint your dream

Voor verdere info of voorbeelden, neem gerust contact op: caractere1@telenet.be of 0475/312701

fotoalbum: 
X